Syyskausikin saatiin alkuun. Uusi teatterinjohtaja aloittanut työnsä. Ja hyvin on aloittanutkin. Meillä on nyt johtaja, joka ajaa espoolaisen kulttuuriväen tavoitteita. Teatteritalon tilannetta kuvaa parhaiten säätiön hallituksen kannanotto, joka löytyy Kaupunginteatteri-otsikon alta.

Hallituksessa ihmettelimme kaupungin tavoitetta lopettaa teatterin oma tuotanto. Sillähän rahoitetaan arvostetut vierailut.

Meitä on nyt 555, joista 11 on ihan uutta.  Puhuimme Espoo-päivästä. Teatterilla on todella monipuolinen ohjelmatarjonta (katso Kaupunginteatteri-otsikon alta). Tervetuloa.

Selvitimme syksyn teatterin oman tuotannon ”Seuraavat 500 vuotta” (3.10) varaustilannetta. Lippuja on edelleen tarjolla jäsenille jäsenetuhintaan. Olemme varanneet jäsenille syksyn  joka vierailuesitykseen 50 lippua. Syksyn vierailut näyttävät kovasti korkeatasoisilta. Me myymme taas ohjelmia.

Tampereen teatterin Cats-musikaaliin (9.11.) on varattu lippuja ja bussi. Enemmän teatterivierailut-otsikon alla. Selvitellään vielä muitakin retkiä.

Jäsenkyselyn tulokset käsitellään hallituksen strategiaseminaarissa. Jäsenet esittivät joitain selkeitä toiveita (teatteriretket, arvostelujen julkaiseminen), joita mietimme.