Yhdistyksessä on 550 jäsentä, joista noin yli 300:n sähköpostiosoite on tiedossamme.  Sähköpostitse toukokuun lopulla suoritettuun kyselyyn saimme 120 vastausta, joista 75 % oli naisia. Vajaa 30 % vastanneista oli 61-70 vuotta ja yli 60 % oli yli 70 vuotiaita.

Saimme hallitukselle hyvin tärkeää tietoa, miten jäsenet ovat käyttäneet hyödykseen yhdistyksen toimintoja ja kuinka tärkeänä he niitä pitävät. Tärkeinä pidettiin erityisesti osallistumista kokouksiin, juhliin ja seminaareihin.  Vastaajat taisivat olla aktiiviväkeä.  Seuraavana tukivat osallistuminen teatteriretkille ja yhdistyksen kotisivut. Lippuja omaan teatteriin hankittiin paljon.

Kehittämisehdotuksia tuli paljon ja kiitettävästi. Tosin moni oli aivan tyytyväinen nykyiseenkin toimintaan. Teatteriretkiä toivottiin ja niitä lisätään. Uusittuja kotisivuja pidettiin kattavina ja ne saivat kiitosta.

Kyselyssä tuli esille tarve saada lukea teatteriarvosteluja. Jäsenten omille teatterikokemuksille on perustettu Facebook-sivut, mutta ne eivät toimi. Tätä asiaa hallituksen täytyy miettiä: teatteriarvosteluja mistä? Meiltä ja/tai muualta? Asiantuntijoiden vai katselijoiden arvosteluja jne.

90 % vastaajista halusi jäsenkirjeet sähköpostiinsa. Kun pyydettiin kuvaamaan mitä hyvää kaupunginteatterissa, useimmin esiintynet sanat olivat monipuolisuus ja kansainvälisyys. Teatteristamme tykätään. Enpä löytänyt yhtään moitteen sanaa.

Teatterin tunnettuisuutta haluttiin lisätä mainonnalla ja lehtikirjoittelulla. Se vaan on niin, että teatteri ei saa enää palstatilaa esim. Länsiväylässä ja Hesarissa. Teatteritalo lisää monen mielestä tunnettuutta. Myös hyvät näyttelijät saivat kiitosta.

Teatteriliput vastaajien kesken arvomme elokuun hallituksen kokouksessa.

Kiitos vastaajille. Analysoimme ja käymme läpi kyselyn tuloksia hallituksen strategiaseminaarissa.