Yhdistys tekee yhteistyötä Espoon esittävän taiteen koulun ESKON kanssa. Jaamme keväisin heidän parille oppilaalleen stipendin.  Löydät linkin ESKON kevään ohjelmistoon ”Ajankohtaista/tulevia tapahtumia” otsikon alta. Sieltä löytyy myös Kaupunginteatterin syksyn ohjelmat.

”Ajankohtaista” kansiosta löytyy myös uuden teatterinjohtajan hakuilmoitus. Hakuaika päättyy 24.4, kiinnostuneita on ollut yllättävän paljon.

8.5.17 kaupunginhallituksen jaosto käsittelee jälleen kerran teatteritaloasiaa. Valmistelu on ollut vuodesta 2014 asti salaista. Mikään laki ei tue salaista valmistelua, päinvastoin Kuntalain mukaan kaikista julkisista hankkeista pitää kertoa asukkaille. Hallituksessa ounasteltiin, että maanalaisen ratkaisun kannatus olisi huvennut ja vastaavasti maanpäällisen ratkaisun kannatus Kulttuurikeskuksen läheisyyteen olisi lisääntynyt. Saas nähdä.

Kevään toiminnasta todettiin mm. teatteriretki Lappeenrantaan 22.4, Ohjelmassa on pienen kaupungin uuden teatteritalon esittely. Arkkitehti Juho Grönholm teki luonnoksen teatteritalosta myös Vesiputoustalon viereen. Todettiin Nuorisovaltuuston vierailu teatterissa ja teatterin vapaaehtoisten ohjelman myyjien loppukaronkka 16.5.

Syksy alkaa Espoo-päivällä teatterissa 26.8, johon osallistumme.  Syksyn omaan tuotantoon ”Seuraavat 500 vuotta” on varattu koko näytös 3.10. Keskustelimme myös syksyn teatterivierailuista. Listalla on Cats Tampereen teatterissa 9.11.17. Perustettiin työryhmä valmistelemaan yhdistyksen pikkujoulua yhdessä Espoon puhallinorkesterin kanssa Tapiola-salissa marraskuussa. Mukaan kutsutaan myös yhteistyökumppaneita

Yhdistyksen tiedotuksen periaatteet siirrettiin strategiapalaveriin ja päätettiin suorittaa jäsenkysely sähköisesti toukokuussa. Jos olet epävarma, oletko antanut meille sähköpostiosoitteesi, niin lähetä se osoitteella: laila.suokorte@kolumbus.fi