Hallituksen kokous 2/2019, 11.2.19Hallituksen kokous 2/2019, 11.2.19

Flash, Flashia valmisteltiin jo vuonna 2009, mutta esiintyjän sairastumisen vuoksi esitykset peruttiin. Flash, Flashia valmisteltiin helmikuussa 2019, mutta sairastumisen vuoksi esitykset peruttiin. Flash, Flashia valmisteltiin toukokuussa 2019. Onkohan Andy Warholilla pilven reunalla jotain sitä vastaan, että hänestä tehtiin ooppera. Kolmas kerta toden sanoo, ja paljon huomiota saanut esitys esitetään toukokuussa.

Todettiin, että yhdistyksen taloudellinen tilanne on hyvä ja jäseniä 545. Jäsenkuntamme keski-ikä on melko korkea. Tulevassa strategiaseminaarissamme mietimme miten saada myös nuorempia mukaan, ainakin keski-ikäisiä.

Käsittelimme vuosikokousaineiston. Kokouskutsu, toimintakertomus 2018 ja toimintasuunnitelma 2019 löytyvät tätä kirjoitettaessa jo ”Toiminta-kansiosta”. Vuosikokoushan on 11.3.2019 klo 19 Kahvila Sakarissa. Vuosikokouksen jälkeen klo 19 on taiteilijatapaaminen. Vieraanamme on teatteriohjaaja, Finlandia-palkittu kirjailija Juha Hurme.

Esitystalouden Käsiohjelmien myynti onnistui taas hyvin. Teatterin tarjoama karonkka on pidetty ja lahjat jaettu.
Käsittelimme kevään ohjelmia ja tulokset löytyvät kansioista ”Teatteriretket” ja ”Tulevaa toimintaa”. Puhuimme 35-vuotisjuhlajärjestelyistä, mutta ei paljasteta vielä, minkälainen juhla on tulossa, jos joku saisi vaikka stipendin.

Yhdistyksen uusittu ilme ja kotisivut ovat valmistelussa syksyyn mennessä. Pyrimme lisäämään vuorovaikutteisuutta jäsenten ja hallituksen välille. Facebook-sivuja eivät ole houkutelleet jäseniä.

Kuitenkin kannatusyhdistyksen yksi tavoite on saavutettu, teatteritalo etenee. Paljon on vielä säätiön hallituksella töitä, ennen kuin teatteri on valmis vuonna 2025. Prosessi on vienyt myös kannatusyhdistyksen hallitukselta paljon aikaa ja vaivaa. Hallitus muotoili toiminnan painopisteen siirtämistä seuraavasti.Tulevina vuosina yhdistyksen jäsenmäärän merkittävä kasvattaminen ja jäsenkunnan aktivointi nykyistä laajemmin mukaan toimintaan ovat keskeisiä tavoitteita. Erityisesti nuorempia sukupolvia pitää saada Espoon Kaupunginteatterin ystäviksi. Uusien yhteistyömuotojen kehittämisellä asukas-ja kulttuuriyhdistysten kanssa voidaan edistää kasvua.