Inkeri Kilpisen muistoksi

Kokouksen alussa hallitus piti hiljaisen hetken edesmenneen yhdistyksen kunniajäsenen Inkeri Kilpisen muistoksi. Kirjailija Inkeri Kilpinen oli keskeinen hahmo Espoon oman teatterin syntyprosessissa. Hän toimi muutenkin ansiokkaasti teatteritaiteen piirissä (Tuntematon Potilas), kuten oheiset palkinnot osoittavat:
• Valtion näytelmäkirjailijapalkinto 1972
• Espoo-mitali 1988
• Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton kultainen ansiomerkki 1989
• Inkeriläisen Sivistyssäätiön ansiomerkki 1992
• Lottamuistolaatta n. 2 1993
• Suomen Näyttämötaiteen kultainen kunniamerkki 1993
• Sotainvalidien Veljesliiton ansioristi 1996
• Suomen Lottaperinneliiton kunniajäsen 2000

Kokous

Totesimme, että meitä on vuoden lopussa 562 jäsentä.

Teatteri on antanut lausunnon arkkitehtuurikilpailun tuloksista. Teatteri pisteytti eri ehdotuksia toimintojen suhteen. Teatteri piti selvästi parhaimpana vaihtoehtona ehdotusta Amfi. Hyvänä kakkosena maaliin tuli Vaarallinen Juhannus. Kilpailun tulokset julkistetaan helmikuussa. Kannatusyhdistys ei nähnyt tarpeelliseksi omaa lausuntoa.

Vuosikokouksen (11.3, klo 18) aineistoa valmistellaan (tilinpäätös, sekä toimintasuunnitelma ja -kertomus – jotka molemmat tulevat valmistuttuaan näille sivuille).

Arvioimme syyskauden yhdistyksen toimintaa.

Ensi vuonna on varattu jäsenille lippuja Flash, Flashiin 15.2 klo 19 , Suomen historiaan klo 19, sekä Marat/Sadeen 9.4. klo 19, Kävimme läpi myös kevään teatteriretkiä. Kohteet julkistetaan, kun näytösajat varmistuvat. Teatterin tulevaisuustapahtuma on taas huhtikuussa.

Teatterisäätiön ja kannatusyhdistyksen aktiivisen vaikuttamisen tuloksena ilmapiiri Espoossa alkaa olla teatteritalolle myönteinen, tosin väärinkäsityksiä esim. valtuutetuilla vielä on. Talo etenee omaa tahtiaan, mutta nyt teatterin on ollut mahdollisuus vaikuttaa ratkaisuihin.

Ensi vuosi on yhdistyksen 35 vuotisjuhlavuosi. Puheenjohtaja otti esille sen, että meillä on jatkossa enemmän aikaa yhdistyksen vaikuttavuuden ja houkuttelevuuden arvioimiseen ja lisäämiseen. Se edellyttää yhdistyksen ulkoisen ilmeen läpikäyntiä ja yhdenmukaisen ilmeen kehittämistä. Uusitut kotisivut ovat olleet käytössä 1,5 vuotta ja on arvioinnin aika. Sivujen alusta on melko jäykkä, eikä salli visuaalisen ilmeen kehittämistä. Visuaalisen ilmeen kokonaiskehittäminen on valmistelussa ja on konsultoitu ulkopuolisen asiantuntijan kanssa.

Hallitus toivottaa jäsenille:

Hyvää Joulua

ja 

Onnellista Uutta Vuotta