Espoon Kaupunginteatteri hakee Suomen historia -tuotannon esiintyjät ei-ammattilaisten joukosta. Tule mukaan!

Sinulla, teatterin ystävä ja katsoja, on nyt mahdollisuus päästä osallistumaan ja esiintymään ammattilaisten ohjauksessa ja kertomaan Espoon Kaupunginteatterin näyttämöllä tarinoita suomalaisesta identiteetistä.

Suomen historia –esityksen käsikirjoitus on tehty Petri Tammisen samannimisen kirjan pohjalta. Esityksen ohjaa Erik Söderblom ja koreografina toimii Hanna Brotherus.

Esitystä harjoitellaan 12.–18.12.2018 ja 18.2.–12.3.2019.

Näytöksiä on 10: ensi-ilta on 13.3.2019 ja muut näytökset 14., 26., 27.3. ja 5., 6., 12., 13., 24. ja 26.4.2019

Jos olet täyttänyt viisikymmentä vuotta, kiinnostunut esiintymisestä, ehkä myös laulanut kuorossa, tanssinut ja liikkunut ja yllä mainitut harjoitus- ja esitysajankohdat sopivat sinulle, tämä on sinun juttusi.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, valokuvasi ja yhteystietosi 30.9.2018 mennessä osoitteeseen suomenhistoria@espoonteatteri.fi. Voit mainiosti vihjaista tuotannosta myös ystävällesi.
Vastauspostissamme saat lisää tietoa koe-esiintymistilaisuudesta, jonka järjestämme lauantaina 6.10.2018 ja jonka perusteella määräytyy lopullinen esiintyjäryhmä.
Osallistumisesta tuotantoon maksamme pienen palkkion.

Odotamme yhteydenottoasi!

Suomen historia

Päivä jolloin Kekkonen haudattiin ja kili kuoli – Tammisen Suomen historia vie kansallisen muistin ytimeen ja laitamille.

Kun poika tulee rintamalta kotilomalle, äiti joutuu miettimään, mihin pojan huoneeseen majoitettu venäläinen sotavanki pannaan. Nuoret miehet nukkuvat samassa kamarissa. Loman jälkeen poika palaa sotimaan ja sotavanki peltotöihin.

Petri Tammisen kerrotuista muistoista kirjoittama maamme historia karistaa pölyt jaloistaan ja uhmaa lajityyppiä olemalla hauska ja haikea, riemastuttava ja henkilökohtainen. Tarinat polveilevat itsenäistymisestä tähän päivään. Kekkonen ehtii nousta valtaan, hallita, kuolla, ja saada siinä välissä kudotun sinivalkoisen pipon.

Otava