Hyvät Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistyksen jäsenet

”NYT se tapahtuu! Espoon kaupunginteatteri ottaa loikan.”

Näin vauhdikkaasti aloittaa teatterinjohtaja Erik Söderblom Espoon kaupunginteatterin syyskauden ohjelmistoesitteen esipuheen, jossa hän esittää haasteellisen visionsa teatterimme tulevaisuudesta. Kannatusyhdistyksellä ja kaikilla jäsenillä tulee olemaan merkittävä rooli vision luomisessa ja toteuttamisessa.

Ellet ole saanut ohjelmistoesitettä, hae tai tilaa se teatterilta. Esite on julkaistu myös teatterin kotisivuilla. Erikin esipuheen lisäksi kiinnostava on Esitystalous-trilogian käsikirjoittajan ja ohjaajan Juha Jokelan kirjoitus Esitystalouden taustoista ja tuottamisesta. Syyskauden ohjelmistossa on monia kiinnostavia ulkomaisia ja kotimaisia vierailuja. Kokonaan uutta ovat Globe Art Pointin ja Aalto-yliopiston kanssa lokakuussa käynnistyvät yhteistyöhankkeet.

Kannatusyhdistyksen jäsenenä voit ostaa teatterin lipunmyynnistä itsellesi ja ystävillesi lippuja syyskauden esityksiin 5 euron alennuksella peruslipun hinnasta.

”Esitystalous 3 – RADIO” Revontulihallissa torstaina 4.10.2018 klo 19

Juha Jokelan käsikirjoittama ja ohjaama ” Esitystalous 3 – RADIO” saa ensi-iltansa Revontulihallissa syyskuussa. Tämä on Esitystalous-trilogian huipennus, joka jokaisen espoolaisten pitäisi nähdä. Kannatusyhdistys on varannut koko esityksen jäsenilleen ja heidän ystävilleen torstaina 4.10.2018 klo 19. Lisätietoja esityksestä teatterin kotisivuilta www.espoonteatteri.fi .

Varaa lippu itsellesi ja ystävillesi viimeistään 14.9.2018 sihteeriltä sähköpostitse laila.suokorte@kolumbus.fi tai puh 040 547 7505. Lipun hinta on 36 euroa/henkilö. Saatuasi vahvistuksen maksa osallistumismaksu yhdistyksen tilille FI12 5724 4220 045856. Käytä viitenumeroa 882574.

”Esirippu auki” lauantaina 25.8.2018

Tule viettämään hauskaa Espoo-päivää Revontulihallille lauantaina 25.8.2018 klo 11-15. Tarjolla on runsaasti mielenkiintoisia tapahtumia koko perheelle. Ohjelma on julkaistu teatterin ja kannatusyhdistyksen kotisivuilla (www.espoonteatteri.fi ja www.eskateka.fi) .

Syyskauden teatteriretket

Syyskaudelle on tähän mennessä alustava varaus kahdelle teatteriretkelle. Perjantaina 19.10. menemme Tampereen teatteriin katsomaan ”Sademies”-esitystä ja lauantaina 24.11.. Lohjan kaupunginteatteriin ”Nunnia ja konnia”- musikaalia. Lippuvarauksista ja muista retkistä tiedotamme syyskuun jäsenkirjeessä.

Jäsenmaksut 2018

Kiitokset kaikille tämän vuoden jäsenmaksunsa maksaneille. Ellet kuulu tähän joukkoon, hoitanet velvollisuutesi pian. Jäsenmaksu on 20 euroa/henkilö. Maksa kannatusyhdistyksen tilille FI12 5724 4220 0458 56. Käytä viitenumeroa 883793.

Hallitus