Päätimme EU:n vaatimasta selosteesta niistä tiedoista, joita keräämme jäseniltä. Seloste liitetään näille sivuille jäsenten tiedoksi. Vuosikokouksen päättämät sääntömuutoksetkin lähetetään rekisteriin.

Ja sitten taas puhuimme teatteritalon tilanteesta kuinkas muutenkaan. Arkkitehtuurikilpailuun ilmoittautuminen on avattu 3.5. Kilpailuohjeet löytyvät www.espoo.fi/kulttuuriaukio Ohjelmassa ei oteta teatterin tilatarpeita huomioon. Ei puhuta talosta vaan tilasta. Kulttuurikeskus ei kestä kolmen salin ja 2000 katsojan samanaikaista painetta. Kilpailua ja ohjeita käsitellään teatterilla yleisötilaisuudessa 22.5. Kutsuja on lähetetty mm. Tapiolan Killalle, poliitikoille, lehdistölle jne. Kaupungilta kysymyksiin vastaavat toimialajohtajat Pitkälä ja Isotalo, kulttuurijohtaja Tommila ja projektinjohtaja Mäkinen. Teatteri videoi tilausuuden Facebook-sivuilleen.

Turun teatteriretkeen ja remontoituun teatteriin oltiin tyytyväisiä. Turussa kaupungin johdolla on kulttuuritahtoa. Hämeenkyrön kesäretki on loppuun varattu.

Syksyn tapahtumat aloittaa teatterin avoimien ovien tilaisuus Esirippu auki 25.8. Esitystalouden näytös on varattu 4.10. Ideoitiin myös syksyn teatteriretkiä.

Kannatusyhdistys jakoi taas 4 kpl 50 €:n stipendejä Esittävän Taiteen Koulun Eskon oppilaille. Meillä on kestoaiheena se miten saadaan nuoret kiinnostumaan teatterista, minkälaisia yhteistyömuotoja tarvitaan. Halukkuutta kouluilla on edelleen kovasti, mutta teatterin resurssit eivät riitä kaikkien toiveien täyttämiseen.

Eskon sirkuslinjan palkinnon saajat oikealla Elisa Eloranta ja vasemmalla Leea Finne. Keskellä sirkuslinjan opettaja, sirkustaiteilija Pinja Schönberg