Kirjailijat kohtaavat: Kätlin Kaldmaa ja Juha Hurme Keskustelu Tapiolan kirjastossa la 3.3. klo 17 Mistä on suomalaiset ja virolaiset tehty? Mitä löytyy juurilta ja millaisissa yhteiskunnissa tänään elämme? Mikä meille on tärkeää, minkä pitäisi olla tärkeää ja mistä olemme kenties oppineet vaikenemaan? Mitä sanottavaa kirjoilla ja kirjailijoilla on maailmassa, jossa ei meinata enää jaksaa lukea liian pitkiä tekstejä? Keskustelemassa 100-vuotiaiden Viron ja Suomen kirjailijat Kätlin Kaldmaa ja Juha Hurme – molemmat hyvin terävänäköisiä ja tuotteliaita. Kirjailijan työnsä ohella Hurme on vahvasti mukana teatterissa, Kaldmaa puolestaan on kirjailijoiden maailmanlaajuisen PEN-järjestön kansainvälinen sihteeri. Keskustelua luotsaa Espoon kaupunginteatterin johtaja Erik Söderblom.

 

Muistathan myös Viroviikkojen esitykset

 

 Emadepaev

  • to 8.3. klo 19:00
    pe 9.3. klo 19:00
  • la 10.3. klo 14:00