Retken lähtöaika on muuttunut tuntia aikaisemmaksi. Lähdemme Revontulihallilta tiistaina 31.7. klo 13.30. Muutos johtuu siitä, että retkiohjelmaan on lisätty tutustuminen taidenäyttelyyn ja mahdollisuus ruokailuun ennen oopperaesitystä.
Retken ohjelma ja aikataulu on seuraava
13.30 Lähtö Tyllilän bussilla Revontulihallilta, matkalla voidaan pysähtyä tarvittaessa. Revontulihallin parkkipaikat ovat käytettävissä.16.15 Saapuminen Pinsiöön Hotelli Urkin Piilopirttiin. Hotellin tilausravintolassa tarjotaan meidän ryhmälle päivällinen noutopöydästä. Ruokailun jälkeen on opastettu tutustuminen taidenäyttelyyn ja presidenttisaunaan.
Päivällisen ja taidenäyttelyn hinta on 20 euroa/henkilö. Ilmoita mahdollisista erityisruokavalioista viimeistään 20.7. Ilmoita myös, ellet halua osallistua ruokailuun.18.00 Lähtö hotellilta maisematietä kesäteatterille.

18.30 Saapuminen kesäteatterille. Bussin parkkipaikalta on noin 260 m kävelymatka.

19.00 Sillanpää-ooppera, ryhmälle varattu katsomosta rivejä. Katsomo on katettu ja siellä on puupenkit. Väliaikatarjoilu on ryhmälle varatuissa pöydissä.

21.15 Lähtö paluumatkalle, virvoketarjoilua, pysähdytään tarvittaessa

n 24.00 Revontulihallilla Espoossa

Tietoja esityksestä ja Hämeenkyröstä
www.fesillanpaa.com
www.maisematie.fi
www.urkinpiilopirtti.fi

Lisätietoja retkestä:
Leo Eskola
040 8364433, leo.eskola@pp.inet.fi
Laila Suokorte
040 5477505, laila.suokorte@kolumbus.fi

Elämä
– se on pian sanottu,
mutta kumminkin siinä on koko kysymys.

F. E. Sillanpää, Kerron ja kuvailen, Katajiston vanha pari

 

”Sillanpää ooppera” Hämeenkyrön kesäteatterissa tiistaina 31.7.2018 klo 19

Kannatusyhdistys tekee retken Hämeenkyrön Myllykolun kesäteatteriin katsomaan Sillanpää-oopperaa. Lisätietoja tapahtumasta saa osoitteesta www.fesillanpaa.com. Lähtö Revontulihallilta 31.7. klo 14.30. Retken osallistumismaksu on 90 euroa/henkilö. Maksu sisältää oopperalipun, edestakaisen matkan ja väliaikatarjoilun. Varaa lippusi 4.4.2018 klo 10 lähtien sihteeriltä sähkö-postitse laila.suokorte@kolumbus.fi tai puh 040 547 7505. Saatuasi vahvistuksen maksa osallistumismaksu yhdistyksen tilille FI12 5724 4220 045856. Käytä viitenumeroa 885128.

Loppuunvarattu

 

 

Nuori baritoni Waltteri Torikka kävi ensimmäistä kertaa Myllykolussa vuonna 2011. F. E. Sillanpään synnyinkoti, miljöö ja juuri uusittu kesäteatteri saivat Waltterin ideoimaan F. E. Sillanpään elämästä kertovaa oopperaa. Hän soitti haaveestaan Sillanpää-tutkija Panu Rajalalle. Rajala innostui heti, onhan Myllykolussa näytelty useina vuosina F. E. Sillanpään teoksiin perustuvia näytelmiä. Sillanpäästä kertovaa oopperaa Myllykolussa ei oltu vielä nähty. Miehet pyysivät Myllykolu-hankkeen vetänyttä Vilja Pylsyä auttamaan rahoituksenhaussa. Pikku hiljaa Viljalle siirtyi rahoituksen hankkimisen lisäksi muitakin töitä. Tehotiimi Torikka-Pylsy-Rajala ovat suunnitelleet ja toteuttaneet oopperaa alusta alkaen F. E. Sillanpään Seuran alaisuudessa. Teoksen libretto tuli Rajalan kynästä ja oopperan sävellyksen teki ammattisäveltäjä Seppo Pohjola, jolla on ollut myös tärkeä rooli libreton lopputulokseen. Torikka toimii taiteellisena johtajana ja laulaa nuoren Sillanpään roolin. Pylsy johtaa, tuottaa ja tiedottaa.