Espoon kaupunginhallitus päätti 6.6.2017, että teatteritalon paikka on kulttuurikeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tapiolan kulttuuriaukion pohjoisreunalla aukion ja urheilukentän välisellä alueella Kaupunginhallitus kehotti virkakoneistoa valmistelemaan hankesuunnitelman ja rahoitussuunnitelman vuoden 2018 loppuun mennessä.

Valmistelutyötä on tehty viime syksystä lähtien. Espoon kaupunginteatterisäätiö, kannatusyhdistys, kulttuuritoimi ja tekninen toimi järjestävät yhteistyössä ”Teatterin tulevaisuus”-tapahtuman Re-vontulihallilla 22.5.2018 klo 18 . Tapahtumassa esitellään hankkeen etenemistä ja käynnistyvää arkkitehtuurikilpailua. Asian esittelijöinä ovat teknisen toimen johtaja Olli Isotalo, kulttuurijohta-ja Susanna Tommila, säätiön hallituksen puheenjohtaja Paula Viljakainen, teatterinjohtaja Erik Söderblom sekä hanketta valmistelevia virkamiehiä.

Tapahtumassa on myös kulttuuriohjelmaa sekä mahdollisuus keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuuteen kutsutaan kannatusyhdistyksen jäseniä sekä muita teatterin ystäviä, luottamushenkilöitä ja yhteistyökumppaneita. Tilaisuuden ohjelma julkaistaan kotisivuillamme. Tervetuloa!