Kulttuurikeskuksen arkkitehti Arto Sipinen on kuollut. Hän on yhteistyössä kannatusyhdistyksen kanssa vastustanut Kulttuurikeskuksen osittaista purkamista. Yhdistys on lähettänyt osanottonsa. Päätös Kulttuurikeskuksen ja kulttuuriaukon suojelusta on tulossa keväällä (lainmukainen käsittelyaika 2 v).

Ja jälleen kerran puhuimme teatteritalosta. Kehitys on ollut myönteistä. Puheenjohtaja kertoo tarkemmin vuosikokouksessa (12.3.18 klo 18) talon suunnittelutilanteesta.

Valmistelimme myös vuosikokousta. Toimintakertomus ja – suunnitelma ovat tulossa näille sivuille helmikuun loppupuolella. Kokouksen ulkopuolinen alustaja on vielä auki.

Totesimme kevään teatteriretket ja Syyssonaatin ensi-illan. Suunnittelimme myös Teatterin tulevaisuus-tapahtuman 24.4.18 ohjelmaa.

Kannatusyhdistys osallistuu keväälläkin vapaaehtoisvoimin Syyssonaatin ohjelmien myyntiin. Jo pelkästään loppukaronkan hyvien tarjoilujenkin vuoksi kannattaa osallistua.

Yhdistys siirtyy sähköiseen tiedotukseen. Tammikuun jäsenkirje lähetetään kirjeenä kaikille jäsenille. Sen lisäksi kirje lähetetään sähköisenä kaikille, joiden osoite on yhdistyksen tiedossa. Jatkossa näille jäsenille ei enää lähetetä jäsenkirjeitä paperilla vaan sähköpostilla. Jos et saa jäsenkirjettä sähköisenä, varmista että sähköpostiosoitteesi on oikein yhdistyksen rekisreissä (laila.suokorte@kolumbus.fi). Ne joille ei ole sähköpostia saavat jäsenkirjeen edelleen paperilla. Yhdistys tiedottaa sähköpostilla muös kiireellisistä asioista, kuten teatterin lipputarjouksista, teatterin tilaisuuksista jne.