Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys

Hallituksen kokous 11.12.17

Todettiin, että yhdistyksen taloudellinen tilanne on hyvä. Jäsenmäärä on kasvussa, nyt meitä on 580.

Teatteritaloasia etenee. Se näkyi jo valtuustossa mrraskuussa. Vain kolme valtuutettua kävi vastustamassa teatteritaloa. Valtuusto päätti yksimielisesti valtuutettu Luhtasen esityksestä: ”Valtuusto toivoo, että valtuustolle tuotaisiin kokonaisvaltainen selvitys Tapiolan kulttuurialuetta (erityisesti Kulttuurikeskus, kulttuuriaukio, ns. Ervin keskusta ja kulttuuripolku WG-taloon) koskevista suunnitelmista ennen kuin asiaan liittyvistä yksityiskohdista lopullisesti päätetään.”

Teatterinjohtajan mukaan alueesta muodostuu myös festivaali- ja tapahtumakeskus. Myös nykyiset festivaalit saavat teatterista enemmän tilaa käyttöönsä.

Kaupunginjohtaja lupasi Männikön Ollin läksiäisissä teatteritalon. Juhlapuheet ovat myös muuttuneet käytännöksi jo useissa kaupungin johdon tapaamisissa. Alueen kokonaissuunnitelman pitäisi valmistua kesään mennessä ja teatteritalon hankesuunnitelma vuoden loppuun mennessä. Enää ei puhuta maanlaisesta teatterista. Teatterisäätiö edellyttää asiakas- ja työtiloja maan päälle. Minäkin poistin arkistoon näiltä sivuilta maanalaista teatteria arvostelevat blogikirjoitukset (Luhtanen, Pohjala. Pylvänäinen, Hakala).

Vuosikokousvalmistelu (12.3.17) etenee, valmistelua on delegoitu hallituksen jäsenille.

Pikkujoulujen ohjelmasta pidettiin kovasti, ainoastaan tarjoilu sai yleistä moitetta, joka välitetään eteenpäin ja selvitetään mahdollisuutta pitää pikkujoulut muualla.

Mietimme teatterin tulevaisuusseminaarin (24.4.18) ohjelmaa. Halusimme tietoa tulevaisuudesta yleensä ja erityisesti teatterialalla.

Todettiin tulevat retket, jotka löytyvät ”Teatteriretket” kansiosta.

Hyvää Joulua toivovat hallituksen tontut

 

© 2019 Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenYlös ↑