Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys

Sähköinen tiedotus

Hallitus oli Some-koulutuksessa (sosiaalinen media). Totesimme, että Facebook (FB) sopii parhaiten tarkoituksiimme.  Jäsenkyselyssä tuli esiin jäsenten tarve lukea ja kirjoittaa teatteriarvosteluja: mikä on ollut hyvä – mikä huono esitys, mitä voit suositella tai haluaisit nähdä. Siis muistakin kuin oman teatterimme esityksistä. FB:ssä voi tehdä myös ehdotuksia tulevista yhdistyksen teatteriretkistä. Kaikenlaisia yhdistyksen toimintaan liittyviä ehdotuksia ja kommentteja voi kirjoittaa FB:hen. Sivuille pääsee suoraan kotisivujen etusivulta painamalla FB nappulaa.

Kotisivujemme arkistosta löytyy yhdistyksen tiedotuksen periaatteet, sekä yhteenvedon jäsenkyselystä. Kyselyssä kotisivujamme (www.eskateka.fi) pidettiin hyvinä ja riittävinä.

Sivujen Blogi-kansiossa julkaisemme myös jäsenten kirjoituksia, jotka liittyvät esim. teatterin omiin tuotantoihin ja jotka sopivat sisällöltään sivujen muuhun ilmeeseen (juhani.hakala@tietotori.fi)

Meillä on n. 300 jäsenemme sähköpostosoitteet tiedossamme. Heille lähetettiin keväällä jäsenkysely. 90 % vastanneista haluaa jäsenkirjeet sähköisinä. Olemme lähettäneet sähköposteihin pikaviestejä tulevista tapahtumista ja teatterin edullisia viime hetken lipputarjouksista.

Ensi vuonna siirrymme sähköisiin jäsenkirjeisiin. Ensimmäinen jäsenkirje lähetetään paperilla kaikille ja sähköisesti myös niille, joiden osoite on tiedossamme. Mikäli et saa jäsenkirjettä sähköisenä, mutta haluat saada sen jatkossa sähköisenä, ilmoita osoitteesi Laila Suokortteelle laila.suokorte@kolumbus.fi

Teatterimme on monipuolisesti sosiaalisessa mediassa. Twitterissä on viime aikoina opastettu teatterissa kävijöitä Tapiolan puutteellisten opasteiden vuoksi. Youtubessa voi katsella teatteriesityksiä videoina. Instagrammista taas löytyy kuvia esityksistä. Teatterin tulevista esityksistä kertoo Facebook. Siellä voi yös arvioida esitystä.

Juhani Hakala

© 2019 Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenYlös ↑