Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys

Hallituksen kokous 13.11.17

Aluksi todettiin ilolla yhdistyksen taloudellinen tilanne: se on hyvä. Jäsenasiat-kohdassa toivottiin, että jäsenet katselisivat ympärilleen, josko tuttavapiirissä olisi joku kovasti vailla kannatusyhdistyksen jäsenyyttä. Oiva joululahja vaikka aikuisille tai nuoremmille lapsille.

Teatteritaloasiaa on taas kovasti viety eteenpäin monella tavalla ja monella tasolla (virkamiehet, luottamushenkilöt, vaikuttajat). Aikanaan kerrotaan mitä on saatu aikaan. Ehkä jotain tihkuu jo pikkujouluissa. Kuitenkin vuodenvaihteeseen mennessä pitäisi suunnitelman olla valmis.

Olli Männikkö on johtanut teatterisäätiötä sen alusta alkaen. Nyt on vahdinvaihto ja Paula Viljakainen jatkaa puheenjohtajana. Olli on tehnyt mahtavan työn. Mietimme, miten voimme muistaa Ollia hänen työnsä arvoisella tavalla.

Viljakainen Paula

Aloitimme myös vuosikokouksen (13.3.18) valmistelun ja jaoimme hommat.

Keskustelimme menneestä syyskaudesta. ”Synti, armo, taivas” keskustelut puolustivat paikkaansa ja saivat kiitosta (yhteenvedot blogissa). Jatkoakin mietitään. Tampereen Cats ylitti odotukset. Esitystä jatketaan sen suosion vuoksi. Olemme jonossa, jos vaikka lokakuussa saisimme vielä liput yhdelle bussilastilliselle.  Ohjelmia myyneet jäsenemme kutsutaan taas karonkkaan 4.12. Helsingin kaupunginteatterin Mannerheim (13.12) on loppuun varattu. Teatterisäätiön säädekirjan allekirjoittamisestakin on kulunut kohta 30 vuotta.

Kannatusyhdistyksen pikkujoulu maanantaina 27.11.2017 klo 18 Revontulihallin lämpiössä. Vieraanamme on teatterinjohtaja Erik Söderblom. Ohjelmassa on Tiernapojat Tapiolan koulusta ja Espoonlahden lukion laulajien jouluinen musiikkitervehdys sekä yhteislaulua. Perinteinen pikkujoulutarjoilu. Lipun hinta 10 euroa peritään tilaisuudessa. Ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostitse sihteerille  laila.suokorte@kolumbus.fi tai puh 040 547 7505 viimeistään 23.11.2017.

Tässä yhteydessä Espoonlahden lukio sai kiitosta aktiivisesta teatterityöstä koulussa.

Keväälläkin tapahtuu. Syyssonaattiin on varattu näytös 28.2.18. Teatterilla on tulevaisuustapahtuma. 12.5.18 menemme katsomaan Seitsemää veljestä Turkuun.

Siirrymme vuoden vaihteen jälkeen sähköiseen jäsenkirjeeseen. Tätä toivottiin jäsenkyselyssä. Lähetämme jäsentiedotteen sekä kirjeenä, että sähköisenä, niille joiden sähköpostiosoite on tiedossamme. Mikäli et saa sähköpostia, mutta haluat jäsentiedotteet jatkossa sähköisinä, lähetä  sähköpostiosoitteesi Lailalle em osoitteeseen. Tänäkin vuonna olemme lähettäneet monta pikatiedotetta mailina mm. lipputarjouksista ja lähiajan tapahtumista. Luonnollisesti ne jotka haluavat, saavat edelleen jäsentiedotteen kirjeenä.

 

 

 

© 2019 Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenYlös ↑