Jäsenmäärämme nousee ilahduttavasti. Nyt meitä on 571. Keskustelimme jälleen teatteritalosta, niin kuin joka kokouksessa useamman vuoden ajan. Asia kuitenkin edistyy ja säätiön hallitus on nimennyt teatteritalotoimikunnan: puheenjohtaja on Paula Viljakainen, joka aloittaa säätiön puheenjohtajana vuoden vaihteessa. Muina jäseninä ovat Martti Kaasinen, teatterinjohtaja Erik Söderblom ja Leo Eskola. Puhuimme myös teatterin yhteiskuntasuhteista enemmänkin, lisää tietoa myöhemmin. Kannatusyhdistyksen edustajiksi teatterisäätiön hallitukseen nimettiin puheenjohtaja Leo Eskola ja hallituksen jäsen ja teatteriammattilainen Riitta Väisänen.

Sovimme, että strategiakokouksemme tuloksena syntyy yhdistyksen strategia, joka päivitetään vuosikokouksissa. Arvioimme ”Seuraavat 500 vuotta” jäsennäytöstä, sekä ”Synti, armo, taivas”- keskustelua. Seuraavista keskusteluista löydät lisää tietoa ”Ajankohtaista” kansiosta. Tampereen retki on loppuunmyyty. tietoa seuraavasta vierailusta ” Mannerheim ja saksalainen suudelma” löytyy ”Teatteriretket” osiosta. Jälleen kerran jäsenet ovat osallistuneet ilahduttavasti ohjelmien myyntiin. Pikkujoulut varattiin alustavasti 27.11