Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys

Category

Tulevia tapahtumia

SUOMI100-JUHLAN AATTONA 5.12.

Sinfoniakonsertti 

Kauniaisten orkesteri juhlii Suomen 100 itsenäistä vuotta ja 35 omaa vuottaan suomalaisen musiikin merkeissä. Ohjelmassa: Aarre Merikanto: Kyllikin ryöstö Einojuhani Rautavaara: Pianokonsertto nro 1 Jean Sibelius: Sinfonia nro 2

Symfonikonsert FÖRE FINLAND100-FESTEN

Grankulla orkester firar Finlands 100 självständiga år och sina egna 35 år. På programmet: Aarre Merikanto: Kyllikin ryöstö Einojuhani Rautavaara: Pianokonsert nr 1 Jean Sibelius: Symfoni nr 2

Johtaa/dir. Tuomas Rousi, sol. Juhani Lagerspetz, piano

Sisäänpääsymaksu 15/20 e, sisältää ohjelmalehtisen. Inträdesavgift 15/20 e, innehåller programblad.

 

”Syyssonaatti ” Revontulihallissa keskiviikkona 28.2.2018 klo 19

Kannatusyhdistys on varannut koko näytännön jäsenilleen ja heidän ystävilleen. Teatterilippu on hyvä joululahja ystäville ja perheenjäsenille.

Varaa lippusi 20.11.2017 klo 10 lähtien sihteeriltä sähköpostitse laila.suokorte@kolumbus.fi tai puh 040 547 7505. Lipun hinta on 32 euroa/kpl. Saatuasi vahvistuksen maksa lippusi yhdistyksen tilille FI12 5724 4220 045856. Käytä viitenumeroa 882561. Liput jaetaan ennen esitystä teatterin aulassa.

Ensi-ilta 14.2.2018. Lipunmyynti alkaa 15.marraskuuta.

Legendaarisen Ingmar Bergmanin Syyssonaatti-elokuvan käsikirjoituksen on suomentanut Jukka-Pekka Pajunen ja näyttämölle dramatisoinut ja ohjannut Pasi Lampela. Lampelan ohjauksessa nähdään upea kaarti näyttelijöitä: Satu Silvo, Leena Pöysti, Carl-Kristian Rundman ja Ulla Raitio.

Mitä tahansa Eva miettii kutsuessaan äitinsä Charlotten luokseen seitsemän vuoden tauon jälkeen, hän ei voi kuvitella millainen heidän kohtaamisestaan muodostuu.

Eva elää miehensä ja sisarensa kanssa syrjäisessä pappilassa, ja etsii edelleen itseään. Charlotte on menestynyt konserttipianisti, joka on uhrannut kaiken uralleen. Kun Charlotte saapuu kaikki vanhat jännitteet Evan ja hänen välillään nousevat pintaan. Kahden eri tavoilla voimakkaan ja haavoittuvan naisen yöllisestä välienselvittelystä kehittyy draama, josta kumpikaan ei selviä täysin ehjin nahoin.

Mutta löytyykö totuus? Ja kenen totuus se on, kenen totuus voittaa? Vapauttaako se vai jääkö jäljelle vain syvenevä yksinäisyys ja syyllisyys? Olemmeko vastuussa menneisyydestämme? Onko anteeksianto mahdollista, uskallammeko muuttua?

Syyssonaatti on tunnistettava ja väkevä esitys äidistä ja tyttärestä, ihmisistä, jotka ovat yhtä ristiriitaisia kuin rakastettavia, ja kysymyksistä, jotka ovat pelottavia mutta väistämättömiä.

Syyssonaatti perustuu legendaarisen ruotsalaisen teatteri- ja elokuvaohjaajan Ingmar Bergmanin samannimiseen elokuvaan, jonka tähtinä loistivat Ingrid Bergman ja Liv Ullmann.

Pasi Lampelalta on nähty Espoon Kaupunginteatterissa aiemmin näytelmä Aurora ja menestysohjaus Edward Albeen klassikosta Kuka pelkää Virginia Woolfia? Hän on ohjannut Bergmania ennenkin: Yksityisiä keskusteluja Turun Kaupunginteatteriin ja Kohtauksia eräästä avioliitosta Helsingin Kaupunginteatteriin.

Käsikirjoitus Ingmar Bergman
Suomennos Jukka-Pekka Pajunen
Dramatisointi ja ohjaus Pasi Lampela
Lavastus Markus Tsokkinen
Pukusuunnittelu Heidi-Erika Tsokkinen
Valosuunnittelu Max Wikström
Äänisuunnittelu Tommi Koskinen
Maskeerauksen suunnittelu Kaarina Kokkonen

Espoon Puhallinorkesterin joulukonsertti

Pikkujoulut!

Kannatusyhdistyksen pikkujoulu maanantaina 27.11.2017 klo 18 Revontulihallin lämpiössä. Vieraanamme on teatterinjohtaja Erik Söderblom. Ohjelmassa on Tiernapojat Tapiolan koulusta ja Espoonlahden lukion laulajien jouluinen musiikkitervehdys sekä yhteislaulua. Perinteinen pikkujoulutarjoilu. Lipun hinta 10 euroa peritään tilaisuudessa. Ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostitse sihteerille  laila.suokorte@kolumbus.fi tai puh 040 547 7505 viimeistään 23.11.2017.

 

© 2017 Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenYlös ↑