Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys

Category

Teatteriretket

” Mannerheim ja saksalainen suudelma” Helsingin kaupunginteatterissa 13.12.2017

 

Kannatusyhdistys tekee retken uusittuun Helsingin kaupunginteatteriin keskiviikkona 13.12.2017. Menemme katsomaan Juha Vakkurin kirjoittamaa ja Kari Heiskasen ohjaamaa uutuusnäytelmää       ” Mannerheim ja saksalainen suudelma”. Retken muusta ohjelmasta ja lippujen varaamisesta tiedotamme syyskuun jäsenkirjeessä.

Cats

tampreen-teatteri-naytoksen-paakuva

Andrew Lloyd Webberin fantastinen suurmusikaali

Tampereen Teatterille on myönnetty lupa valmistaa maailmankuulusta musikaalista oma, ainutlaatuinen versio! Tähän upeaan tilaisuuteen tarttuu ohjaaja Georg Malvius, jonka luotsaamana on syntynyt Tampereen Teatterin kaksi viimeisintä yleisön ja kriitikkojen rakastamaa menestysmusikaalia, Les Misérables ja Sugar – Piukat paikat.

Cats on valtava musikaali-ilmiö. Vuoden 1981 ensi-illan jälkeen se on rikkonut kaikki ennätykset, ja sen on nähnyt lähes 80 miljoonaa katsojaa ympäri maailman. Musikaalin kohokohta, Barbra Streisandinkin tulkitsema Memory on yksi kauneimmista ja tunnetuimmista musikaalisävelmistä.

Kannatusyhdistys tekee retken Tampereen teatteriin katsomaan ”Cats”- musikaalia. Lähtö  Revontulihallilta torstaina 9.11.2017 klo 11.30. Retken hinta on 85 euroa per henkilö. Hinta sisältää matkan, teatterilipun ja väliaikatarjoilun. Retki myytiin loppuun puolessa tunnissa.

© 2017 Espoon kaupunginteatterin kannatusyhdistys — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenYlös ↑